Linea Bella Italia

Linea Bella Italia. Italiaanse lijn met prachtige muurcirkels, textielposters en tuinposters.Net als met de muurcirkels breng je met hexagons sfeer in je interieur. Ze zijn erg leuk in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, kantoor of voor buiten! Hang er 1 op of maakt een statement met meerdere hexagons. De vorm en uitstraling van de 6 hoekige hexagons zijn strak maar speels. Je kunt je collage blijven uitbouwen en na verloop van tijd verwisselen.

Je kunt de hexagonen ophangen met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape voor binnen of buiten. Let op dat je de tape kiest die geschikt is voor jouw muur. Er zit geen boorgat in de hexagon maar je kunt er eventueel zelf een gaatje in boren en de hexagol met een staalnagel ophangen. Ook kun je de hexagon neerzetten op een wandplankje of kast.

De hexagons zijn gemaakt van Dibond. Dibond heeft een zeer luxe uitstraling en heeft een gladde structuur waardoor de kleuren mooi worden weergegeven. Dibond is opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de kern is gemaakt van kunststof. Over de ondergrond van het materiaal zit een witte laag. Op deze manier worden de intense kleuren nog beter behouden en lichten de kleuren van het beeld nog beter op. 

Linea Bella Italia

Actieve filters